Met een gerust hart en in alle comfort genieten.
Dat is een Dropcabin.

design

Exterieur

Elke Dropcabin wordt gebouwd en afgewerkt met verduurzaamd hout. Dit resulteert in een lange levensduur, weinig onderhoud en zorgt er ook voor dat een Dropcabin met een natuurlijk uiterlijk opgaat in de omgeving. De dakconstructie is uiteraard geschikt voor het gebruik van zonnepanelen.

Voorzijde

Doordat de ramen aan beide zijden van de Dropcabin volledig uitgevoerd zijn in triple-glas, kunt u vanuit de woonkamer aan de ene zijde en de slaapkamers aan de andere zijde heerlijk genieten van de omgeving. Er is een mooi overdekt terras: een veranda met comfortabele bankjes die verwerkt zijn in de overkapping. Zo blijft er genoeg ruimte over voor vrij zicht van binnen naar buiten. Daar passen ook zeker eenpaar comfortabele ligstoelen, waarin u een mooi boek kunt lezen, een cocktail kunt drinken, of gewoon even lekker in onderuit kunt zakken.

Zij- en bovenaanzicht

Naast een prachtig uitzicht is het ook fijn om wat meer beschutting en privacy te hebben in de Dropcabin. Dezijkanten zijn om die reden gesloten afgewerkt. Dat wil echter zeker niet zeggen dat er minder licht binnenkomt. De dakconstructie wordt als laatste geplaatst. In dit voorbeeld geeft deze ruimte aan een zit- of leeshoek en slaapkamer met 360 graden uitzicht! Met een vide worden boven en beneden aan elkaar verbonden. Zo is er in de hele Dropcabin een open en lichte sfeer.

Interieur

Elke Dropcabin is ook van binnen afgewerkt met verduurzaamd hout en wordt standaard al erg compleet geleverd. De open draagstructuur geeft ook nog eens vele mogelijkheden voor de inrichting van uw keuze. Doordat het interieur en uiterlijk pas in een later stadium worden samengevoegd kunnen de functies van de ruimtes eenvoudig naar wens worden aangepast of tóch worden verplaatst naar een andere plek binnen deDropcabin.

De open draagstructuur maakt meerdere indelingen mogelijk.

In het interieur zijn
meerdere thema’s mogelijk.

BEKIJK DE OPTIES

Binnenzijde

In dit voorbeeld ziet u de hal, met links de slaapkamer met een prachtige glaswand, waardoor u ‘s ochtends meteen de natuur in kunt kijken! De efficiënt ingerichte en rijk uitgeruste keuken is centraal geplaatst en wordt met een ruime doorgang en kleine barverbonden met de woonkamer. Daar is ook een mooie, grote, glazen wand die de eenheid met de natuur nog eens benadrukt. Verder kijkt u uw ogen uit en vindt u slimme verlichting, een televisie, een geluidssysteem en een eetkamertafel met ruimte voor vijf personen. Op de bovenverdieping is plaats voor een slaapkamer en zithoek met 360 graden uitzicht.

THEMA'S
& MAATWERK

Thema's & Maatwerk

"Het verhaal dat een park wil uitdragen is een samenspel
van architectuur, landscaping, gekostumeerd personeel, activiteiten,
eetgelegenheden, merchandising en infrastructuur"

Wij hebben thema’s bedacht en designs ontworpen die daarbij passen. Dropcabin is een baanbrekend concept dat werelden met elkaar verbindt! Dropcabins kunnen helemaal naar wens worden ingericht en uitgevoerd, zodat ze precies passen bij het verhaal van uw park. Wij hebben, samen met architecten,drie inspirerende en tijdloze thema’s ontworpen.
Alle drie dragen ze bij aan het totale belevingsconcept dat is afgestemd op uw park en doelgroepen.

Back to nature

Misschien wel het thema dat als eerste een gevoel van duurzaamheid oproept. In dit interieur vindt u een minimalistische aankleding. Bij de afwerking zijn natuurlijke tinten en materialen gebruikt, zonder overkill aan accessoires.

Doordat de Dropcabin op deze manier is ingericht, wordt uw oog meteen naar buiten getrokken. Een heel vrij gevoel.
Met alle focus op de omgeving ervaart u eenoase van rust.

Afbeelding 1

Family Fun

Kan een gezin ook duurzaam en natuurlijk verblijven in een Dropcabin? Jazeker! Kinderen maken op eenavontuurlijke manier meteen kennis met deze manier van leven en recreëren. Dat is een mooie bijvangst. De Dropcabin is zo ingericht dat er voldoende bewegingsruimte is voor gezinnen met kinderen. Ook hier ligt de focus op de omgeving: er is veel te ontdekken in de natuur. Bij de aankleding is gedacht aan veiligheid voor de kinderen en een relaxplek voor de ouders. 100% fun.

Afbeelding 2

Fashionista

‘Hip and Happening’ kan ook opeen duurzame manier: een Dropcabin om luxe nu eens op een duurzame manier teervaren. Een vernieuwende uitvoering. De inrichting is modern en natuurlijk van alle comfort voorzien. De aankleding en accessoires ademen luxe en geven direct een loungegevoel. Hotel chique, maar dan midden in de natuur.

Afbeelding 3
informeer naar de mogelijkheden
Contact

Ervaar hoe mooi duurzaam kan zijn

Dropcabin
Oldenzaalsestraat 1202
7524 RJ Enschede

Contact

Bedankt! je bericht is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.
lookbook