Bij Dropcabin willen we
recreatieve verblijfs-accommodaties
betekenis- en belevenisvoller maken.

design

We designen en produceren duurzame en circulaire verblijfsaccomodaties versterkt met een modulair en flexibel in & exterieur.

Dit resulteert in een betekenis-en belevenisvol totaalconcept voor jong tot oud
met bijbehorende thematisering en merkbeleving.

“Het verhaal dat een park wil uitdragen is een samenspel
van architectuur, landscaping, gekostumeerd personeel, activiteiten, eetgelegenheden, merchandising en infrastructuur.”

Onze visie

Met de Global Goals die door de Verenigde Naties in2015 zijn vastgesteld op zak, hebben wij onze passie voor architectuur en duurzaam bouwen gecombineerd.

Steeds stellen wij onszelf de vraag: “Heeft wat wij doen voldoende betekenis?” Zo houden wij onszelf scherp en werken we samen met onze klanten mee aan de nieuwe, mondiale ontwikkelingsagenda voor duurzaamheid voor 2030.

De Global Goals zijn in 2015 door de Verenigde Naties vastgesteld als
de nieuwe mondiale duurzame ontwikkelingsagenda voor 2030.

lees verder
Onze WERKWIJZE

Bij Dropcabin werken wij met de BIM-methode.

Dat houdt in dat we elke stap in het proces visueel vastleggen (ook in 3D), vanaf de start van de bouw tot en met het beheer en zelfs de afbraak in de toekomst. Zo zijn alle onderdelen van het traject helderen overzichtelijk, waardoor we optimaal gebruikmaken van de tijd die we hebben:het kost alle partijen zo min mogelijk tijd en levert zo veel mogelijk op.

Ontzorgen via
de BIM-methodiek

onze mensen

Erik Eggert

Een enthousiaste bruggenbouwer. Daar herken ik mij wel in. Ik houd ervan om te proberen het beste uit mensen naar voren te laten komen. Om dat te bereiken besteed ik veel aandacht aan de relatie die ik heb met de mensen met wie ik werk. Zo begrijpen we elkaar het beste en komen we tot het mooiste resultaat. Aan de inhoud doe ik zeker geen concessies! Daarvoor neem ik geen genoegen met minder dan het beste.

Mijn persoonlijke ambitie is zo veel mogelijk mensen een optimale, duurzame beleving en een blijvende positieve herinnering in een Dropcabin te geven. Het zou helemaal mooi zijn als onze ambitie ertoe leidt dat meer mensen zich bewust worden van de keuzes die zij kunnen maken op het gebied van duurzamer leven.

NEEM CONTACT OP

Sander Deterd Oude Weme

Met veel openheid leer ik graag door ervaring én van anderen. Ik ben ambitieus op zoek naar nieuwe mogelijkheden om verder te ontwikkelen. Als architect heb ik aan zéér uiteenlopende projecten mogen werken. Denk aan het EYE-Filmmuseum in Amsterdam, het Bond Street Station in Londen en zelfs een zevensterren hotel in Dubai. Die ervaring is een uitgebreide leerschool: ik heb van dichtbij kunnen zien en ervaren wat er goed en wat er minder goed gaat inde hedendaagse bouw.

Mijn grootste motivatie om Dropcabin te ontwikkelen is de drang om duurzamer te ontwerpen en bouwen. Het lijkt alsof alles nu bij elkaar komt: ervaring, motivatie, de juiste partners op ons pad en de aandacht die wij voor de toekomst en ons milieu hebben. Daar word ik heel enthousiast van!

NEEM CONTACT OP
Contact

Ervaar hoe mooi duurzaam kan zijn

Dropcabin
Oldenzaalsestraat 1202
7524 RJ Enschede

Contact

Bedankt! je bericht is ontvangen.
Oops! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.
lookbook